Skip to content

Keresés

[wpcs_search]
Bejelentkezés
E
S
Elementary skincare

Értékeink

A Webecos Elementary skincare termékei ősholland kozmetikumok. Visszafogottan és őszintén. Minden, amit fejlesztünk és előállítunk, 100%-ban viseli kézjegyünket. Ami az innovációt és az újításokat illeti, nap nap után azon dolgozunk laboratóriumunkban, hogy a bőr ápolására és javítására minél jobb formulákat fejlesszünk ki. Gyártási eljárásunk és minőségünk ellenőrzését az alapítás óta gyógyszerészekre bízzuk. A gyógyszerész filozófia a génjeinkben van, és ezt láthatják az Elementary Skincare minden kis dobozkáján, tubusán és flakonján.

 

Hatásos kezelés

A Webecos Elementary Skincare termékeket kizárólag kozmetikusok általi felhasználásra alkottuk meg. Ebből fakadóan mindig az áll a középpontban, hogy egy arckezelés során meggyőző eredményeket tudjanak elérni, így járulva ahhoz, hogy vendégeik egy következő alkalomra is időpontot foglaljanak. Továbbá, kizárólag bőrbarát összetevőket használunk. Ennek köszönhető, hogy termékeink szinte soha nem váltanak ki allergiás bőrreakciókat. Kellemes a felhasználásuk. Bőrápoló termékeink nemcsak hatékonyak és hypoallergének, de nagyon kellemes az alkalmazásuk is. Krémeinknek bársonyos a textúrája, így gyorsan felszívódnak és hatóanyagaik a bőr legalsó rétegeibe is eljutnak és kellemes illatuk is van. Ugyanis szinte kizárólag természetes illatanyagokat használunk.

 

Mindig jobb.

A Webecos profitja jelentős részét évente kutatásba és fejlesztésbe fekteti. Nemcsak építünk a legújabb ismeretekre, de szívesen meg is osztjuk azokat. Saját képző központjainkban, ahol tanfolyamokat, továbbképzéseket és workshopokat tartunk, mindig szívesen látunk már végzett kozmetikusokat is. Így gondoskodunk arról, hogy iparágunk továbbra is, és mindig tiszta minőséget mutasson fel.